h3g

HermannGas

Spălătorie Auto - Self Service - Non-Stop

O mașina curată, un șofer fericit!

Spălatoria HermannGas self service oferă echipamente usor de folosit de orice persoana care doreste sa isi spele masina in mod profesionist. Apeleaza la noi pentru a-ti curăța mașina si vei putea beneficia de echipamente  pentru curatare la inalta presiune, curatare cu ajutorul periei cu spuma, clatire cu apa rece, aplicarea cerii pentru stralucire si clatire cu apa demineralizata. Toate acestea sunt foarte intuitive si pot fi folosite de catre oricine printr-o simpla apasare de buton si prin manevrarea echipamentelor in jurul caroseriei masinii.

Cum folosim o Spălătorie Auto?

Să o luăm în ordine: instrucțiuni pas cu pas despre modul de utilizare corectă a unei spălătorii auto cu autoservire.

 

1.Conduceți mașina într-o boxă gratuită.

O boxă este un loc dedicat spălării unei mașini, în care vă veți spăla mașina. Parcați-vă mașina în centrul boxei. După ce ați parcat mașina, asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a vă plimba liber. Deplasați mașina dacă este necesar.

 

3.Găsiți pulverizatorul („pistolul”).

Pistolul trebuie să fie într-un suport din interiorul boxei de spălare auto. Luați pulverizatorul în mâini și asigurați-vă că poate ajunge la mașina dvs. din toate direcțiile. Dacă furtunul nu ajunge, repoziționați mașina.

 

 

 

 2. Scoateți covorașele din interiorul vehiculului.

Dacă, covoarele dvs. sunt din cauciuc sau plastic, scoateți-le din mașină și sprijiniți-le de perete sau agățați-le pe șnururi speciale pentru a putea fi curățate cu ușurință cu o cârpă. Treceți peste acest pas dacă, covoarele dvs. sunt fabricate din materiale textile sau dacă pur și simplu nu doriți să le curățați.

 

4.Introduceți bancnote de 1 leu, 5 lei sau 10 lei sau cardul special

Durata de funcționare va depinde direct de suma de bani pe care o introduceți. Imediat după ce introduceți banii, începe temporizatorul, acesta este timpul dvs. plătit, așa că nu stați acolo și încercați să vă spălați mașina cât mai curând posibil, altfel va trebui să adăugați bani din nou.

  • -Cele mai multe spălări auto cu autoservire costă de la 2 lei până la 3 lei pe minut de utilizare, în funcție de modul selectat.
  • -Nu aruncați mulți bani deodată, poate vă veți descurca mult mai repede. Începeți cu o cantitate mică, dacă nu este suficient, puteți adăuga oricând mai mult.
  • -În timp ce unele spălătorii auto cu autoservire acceptă carduri de credit, altele acceptă doar numerar sau monede pentru plată. Rețineți acest lucru și nu uitați să aduceți niște bani cu voi.
 
 
 
 
 
La spălare, stați la o distanță de 1,5-2 metri de mașină.

Dacă stați prea aproape, debitul de presiune ridicată poate deteriora vopseaua mașinii dvs., precum și unele părți ale corpului. În niciun caz nu spălați compartimentul motor al mașinii sau interiorul mașinii, puteți spăla doar exteriorul mașinii.

spalatorie auto non stop sibiu
dpalatorire auto sibiu Hermanngas
spalatorie auto sibiu